Garrick Higgo vandt Open de Portugal at Royal Óbidos, som var tællende til både Europa Touren og Challenge Touren. Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en 18. plads.

Med en præmiesum på 500.000 € var det en lille Europa Tour turnering, men en meget stor Challenge Tour turnering, hvor seks danskere deltog.

Turneringen blev forsinket af torden og kraftig vind fredag, så lørdag var der ingen, som nåede at færdigspille tredje runde. Der skulle derfor spilles meget golf søndag, og også de seks danskere som alle klarede cuttet.

Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en 18. plads i -9, Martin Simonsen nr. 28 i -7 efter bl.a. en hole-in-one på 3. hul i finalerunden, Benjamin Poke nr. 35 i -5, Nicolai Kristensen nr. 42 i -4, Nicolai Højgaard nr. 65 i par og Martin Ovesen nr. 70 i +1.

Garrick Higgo rykker op på  Europa Touren

21-årige Garrick Higgo fra Sydafrika vandt i -19 foran Pep Angles i -18, mens George Coetzee og Andrew Wilson delte 3. pladsen i -15. Jens Dantorp og Carlos Pigem delte 5. pladsen i -14.

Garrick Higgo vandt to gange i Sunshine Tourens 2019-20 sæson, som blev afsluttet i februar. Med de to sejre og bl.a. en andenplads blev han Årets Rookie på den sydafrikanske tour.

Han skulle som udgangspunkt spille på Challenge Touren i år, men med sejren får han nu et Europa Tour kort med det samme for resten af denne og næste sæson.

Open de Portugal at Royal Óbidos, resultat

Niklas Nørgaard Møller – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.