Europa Touren har offentliggjort den første del af turneringskalenderen for 2020 sæsonen, som begynder den 28. november 2019. Der er fire tællende turneringer i 2019.

Sæsonen begynder med to turneringer – Hong Kong Open og Alfred Dunhill Championship – i samme uge. Ugen efter er der Afrasia Bank Mauritius Open inden Australian PGA Championship spilles fra den 19. – 22. december.

Den første turnering i 2020 er South African Open hosted by the City of Johannesburg fra den 9. januar efterfulgt af Rolex Series turneringen Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA og turneringer i Dubai og Saudi Arabien.

I første omgang har man kun offentliggjort turneringer frem til Masters i april. To turneringer står som TBC, så man håber at kunne komme op på 17 turneringer inden årets første major på Augusta National.

Made in Denmark i maj

Som i 2019 skal Made in Denmark presented by FREJA spilles i maj måned. Det er fra den 21. – 24. maj på Himmerland Golf & Spa Resort, hvilket er ugen efter US PGA Championship i USA.

Torsdag den 21. maj er det Kristi Himmelfartsdag, så arrangørerne håber naturligvis, at mange vil tage en feriedag om fredagen og være til Made in Denmark presented by FREJA alle fire turneringsdage.

Se vores kalender her på 19hul.dk

Se hele turneringsprogrammet på Europa Tourens hjemmeside.

Du kan også se turneringerne i den samlede tourkalender her på 19hul.dk. Du finder kalenderen her eller under menupunktet Leaderboards i toppen, hvor man kan trykke på turneringen og se et Google kort over banen.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.