Korn Ferry TourDeChambeau fik PGA Tour kortet med sin første sejr som pro

DeChambeau fik PGA Tour kortet med sin første sejr som pro

22-årige Bryson DeChambeau har fået meget opmærksomhed i år med sin specielle stil og sit specielle udstyr. Søndag vandt han sin første sejr som professionel efter omspil, hvilket sikrede ham et PGA Tour kort for den kommende sæson.

DAP Championship var den første af de fire turneringer i Web.com Tour Finals, som der kan læses mere om nederst i denne artikel.

DeChambeau gik finalerunden i +1, men det var nok til at sikre ham en plads i omspil mod Andres Gonzales, Nicholas Lindheim og Julian Etulain. De fire sluttede i -7, inden DeChambeau vandt med en par på andet omspilshul.

Med sejren er Bryson DeChambeau den første siden Sebastian Cappelen i 2014, som vinder i sin debut på Web.com Tour.

DeChambeau vandt US Amateur 2015. Som nr. 21 blev han bedste amatør i Masters 2016, hvorefter han blev professionel. Siden har han bl.a. haft en 15. plads i US Open.

Andrew Beef Johnston blev nr. 28 i par.

DAP Champions, resultat

Mere om Web.com Tour Finals
Kort fortalt spiller top-75 fra Web.com Tour med nr. 126 – 200 på PGA Tourens FedExCup rangliste. Alle, bortset fra top-25 i den regulære Web.com Tour sæson, starter fra nul. For de fleste er det således alene indtjeningen i de fire Finals turneringer, som er afgørende for, om man får et PGA Tour kort.

Selvom man misser cuttet, så er man langt fra ude, da blot ét enkelt topresultat i de fire turneringer kan være nok til et PGA Tour kort. En enkelt udelt 4. plads eller bedre vil formentlig være nok til et PGA Tour kort.

Top-25 i den regulære Web.com Tour sæson er sikre på deres PGA Tour kort. De 25 fortsætter med deres egen pengeliste, hvor indtjeningen fra den regulære sæson og Finals lægges sammen. Den endelige placering på denne rangliste er afgørende for, hvor godt et PGA Tour kort de får.

29 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge, og det er den talentfulde danskers anden Challenge Tour sejr på godt en måned, da han vandt Kolkata...