PopulærtPGA TourDustin Johnson kørte sejren sikkert hjem i BMW Championship

Dustin Johnson kørte sejren sikkert hjem i BMW Championship

Dustin Johnson vandt BMW Championship, hvilket var hans tredje sejr i år. Med sejren overtager han førstepladsen på FedExCup ranglisten inden Tour Championship.

Efter tredje runde førte Dustin Johnson med tre slag foran Paul Casey. Begge gik finalerunden i -5, så Dustin Johnson vandt i -23 foran Paul Casey i -20. Det var anden uge i træk, at Paul Casey blev nr. 2, så han er rykket frem som nr. 5 på FedExCup ranglisten.

Roberto Castro blev nr. 3 i -17, mens Charl Schwartzel, Ryan Palmer, Adam Scott, Matt Kuchar og J.B. Holmes delte 4. pladsen i -12.

Jordan Spieth blev nr. 9 i -11, Patrick Reed nr. 13 i -9, Bubba Watson nr. 20 i -7 mens Rory McIlroy blev nr. 42 i -3.

Jason Day trak sig efter 9 huller af finalerunden med en skade.

Kun Tiger Woods har vundet mere end Dustin Johnson
Siden 32-årige Dustin Johnson kom på PGA Tour i 2008, har han vundet 12 turneringer på PGA Tour.

Siden 2008 er det kun Tiger Woods med 18 sejre, som har vundet flere turneringer end Dustin Johnson, der ellers har holdt nogle mere eller mindre frivillige pauser. Rory McIlroy har også vundet 12 PGA Tour turneringer siden 2008.

BMW Championship, resultat

FedExCup ranglisten, live-opdateret stilling

De 30 bedste går videre til Tour Championship
Top-70 på FedExCup ranglisten, var kvalificeret til BMW Championship. Henrik Stenson var den eneste, som havde meldt afbud, da han hvilede sit skadede knæ for at blive klar til Ryder Cup.

Efter BMW Championship er det nu kun top-30, som kvalificerer sig til Tour Championship, der spilles fra den 22. – 25. september. Der er således en pause i den kommende uge.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk