PopulærtPGA TourDeChambeau har lavet aftale med Puma Cobra Golf

DeChambeau har lavet aftale med Puma Cobra Golf

22-årige Bryson DeChambeau blev professionel efter sin delte 21. plads i Masters, hvor han blev bedste amatør.

Han fik sin professionelle debut med en imponerende 4. plads i PGA Tour turneringen RBC Heritage, hvorefter han missede cuttet i Valero Texas Open og Wells Fargo Championship. Nærmest som ventet spiller han med tøj og udstyr fra Cobra Puma Golf.

Cobra Puma Golf har lavet en flerårig aftale med det unge talent, der vandt US Amateur sidste år.

– Bryson har en unik kombination af talent, opfindsomhed og personlighed der gør ham til en dynamisk golfer og et perfekt match til Cobra Puma Golf brandet. Han deler vores mision om at nyde spillet og vores ønske om at øge sporten ved at gøre det mere sjovt for golfspillere på alle niveauer, siger Cobra Puma Golf direktøren Robert Philion i en pressemeddelelse.

Bryson DeChambeau
Bryson DeChambeau

Bryson DeChambeau ser også frem til samarbejdet:

– Jeg mener at have fundet den perfekte partner i Cobra Puma Golf. Brandet komplementer min stil, attitude og ønsket om at være innovativ samtidig med at de tillader mig at være mig selv og tænke ud af boksen, siger DeChambeau.

Det har længere vært kendt, at DeChambeau ville blive professionel efter Masters. Siden Arnold Palmer Invitational i marts har han spillet med en Cobra King F6+ driver, og det var derfor ventet, at han ville lave en aftale med dem.

F6+ Pro driveren er den mest justerbare driver, Cobra nogensinde har lavet. Det gør det muligt at få et meget lavt lovt, og deres nye CarbonTrac system giver spilleren mulighed for at optimere launch, spin og boldflugten med et lavt CG.

Samme længde på alle jern
Bryson DeChambeau har en meget teoretisk og mekanisk tilgang til golfsvinget.

Alle hans Edel Prototype jern har samme længde på 37,5″, og det er således kun loftet som er forskelligt. Der er taget udgangspunkt i et 6-jern, og det giver ham mulighed for at have det samme sving med alle jern.

Det seneste års tid har han som amatør spillet 11 professionelle turneringer. Han blev delt nr. 2 i UNIQLO Masters i november. I år har han spillet fem turneringer heriblandt de tre Europa Tour turneringer i Desert Swing, og han har klaret cuttet i dem alle.

Bryson DeChambeau har begyndt sin karriere med følgende udstyr i bag’en:

9° DriverCobra King F6+ Pro, 45″ (Oban Kiyoshi Tour Limited 70X)
14,2° 3-woodCobra King F6, 43″ (Oban Kiyoshi Tour Limited 70X)
18,5° ultilityKING Utility Iron (Project X HZRDUS Black Hybrid 6.5 105x)
3-PW jernEdel Prototype, 37,5″ (KBS Tour C-Taper Lite 115X). Loft: 25 (3), 30 (5), 34 (6), 38 (7), 42 (8), 46 (P)
50° wedgeCobra King V Grind, 37,5″
55° wedgeCobra King V Grind, 37,5″
60° wedgeCobra King V Grind, 37,5″


Læs mere om Cobra Puma Golf på www.cobrapumagolf.com og www.cobragolf.se

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

McIlroy afviser rygte om LIV: – Har aldrig fået tilbud, og bliver på PGA Tour resten af min karriere

En række medier har de seneste dage mere eller mindre ukritisk, og ofte uden kildehenvisninger, viderebragt rygter og sladder om kommende LIV Golf spillere...

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk