Brundtland Golfcenter er blevet endnu mere kundevenlig, idet man har fået installeret 2 ladestik for el-biler, som centrets gæster kan benytte ved besøg på banen, i restauranten eller ved ophold på hotellet.

– Der er tale om en ny og hurtig service over for vore mange glade gæster og vi forventer da, det vil tiltrække endnu flere turister til Toftlund, fortæller forretningsfører Jan Storgaard fra Brundtland Golfcenter, der allerede har haft besøg af flere el-bil-gæster fra ind- og udland, der har udtrykt stor tilfredshed med det nye tiltag, der skal være med til at gøre Brundtland Golfcenter til èt af Danmarks mest kundevenlige og alsidige golfcentre.

I starten af sommeren åbnede Brundtland Golfcenter også op for fodboldgolf på pay & play-banen og bl.a. sammen med den nystiftede Brundtland Golfklub planlægges endnu flere aktiviteter, bl.a. flere åbne golfmatcher, hvor også hotellets gæster og udefra kommende greenfeespillere vil kunne tilmelde sig som deltagere. Matchprogrammet vil løbende kunne følges på centrets hjemmeside www.brundtlandgolfcenter.dk under ”aktiviteter”.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.