Anført af flere af sidste uges topspillere i The Masters byder RBC Heritage indenfor til den på legendariske Harbour Town Golf Links i South Carolina. Ud over verdens nummer et, Dustin Johnson, er to’eren fra the Masters, Will Zalatoris, på titeljagt i den prestigefyldte turnering.

Det bliver igen i år et utrolig stærkt felt, der stiller til start ved RBC Heritage på Harbour Town Golf Links. Fem spillere fra verdens top 10, og mere end halvdelen af top 50 i verden er med i denne uge.

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golf fans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

RBC Heritage blev spillet for første gang i 1969 med Arnold Palmer som vinder, og det er en turnering, der gennem alle årene har tiltrukket sportens største profiler.

Således også i år, hvor feltet bliver ført an af Dustin Johnson, men der er et par andre navne på startlisten, der springer øjnene. Ikke mindst Will Zalatoris som kommer fra Augusta National med en andenplads, og som allerede har taget PGA TOUR med storm, til trods for at han endnu ikke er fuldt medlem. Zalatoris har for længst sikret sig sit PGA TOUR kort fra den kommende sæson, mens han i denne sæson alene spiller på invitationer. En sejr vil ændre hans status, og med det spil han viste i sidste uge, kan sejren måske komme i denne uge.

.
.

RBC Heritage er flere gange blevet vundet af førstegangsvindere, og Wesley Bryan CT Pan og Branden Grace fik alle deres første PGA TOUR sejr her, og Zalatoris kan altså blive endnu en ”first-timer”, der ender med den ikoniske skotskternede jakke over skuldrene på søndag.

Sidste år blev turnering rykket fra april til juni, og blev den anden turnering på PGA TOUR efter sæsonen blev genoptaget. For 10 måneder siden vandt Webb Simpson foran Abraham Ancer mens Daniel Berger Tyrrell Hatton og Sergio Garcia sluttede lige efter. De er alle med igen i år, og gode bud på igen at spille med om sejren i denne uge.

RBC Heritage kan følges på GOLFTV og Eurosport 2:
  • Torsdag den 15.4.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Fredag den 16.4.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 13.00)
  • Lørdag den 17.4.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 18.4.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Mark Haastrup kommenterer.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligaen. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Det berømte fyrtårn på Harbour Town Golf Links, Hilton Head under RBC Heritage – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.