Thorbjørn Olesens kommende retssag i London er indtil videre ikke blevet yderligere forsinket af COVID-19, så den er forsat berammet til at begynde i retten den 6. december 2021. Det oplyser en talsperson fra Isleworth Crown Court til 19hul.dk.

I december 2019 erklærede Thorbjørn sig ikke-skyldig i anklagen om seksuelt overgreb, fuldskab og vold ombord på et fly, og en egentlig retssag skulle begynde i maj 2020.

Sagen blev dog udskudt pga. COVID-19, og datoen i december 2021 blev fastlagt i juni 2020. Siden har der været flere corona-nedlukninger i England, men det er dog ikke noget, som umiddelbart forsinker Thorbjørns retssag yderligere.

På grund af de alvorlige anklager var nu 31-årige Thorbjørn suspenderet af Europa Touren i knap 11 måneder, men som følge af den lange ventetid valgte Europa Touren at ophæve suspenderingen i juli 2020.

Har endnu ikke spillet i år – er netop blevet far 

Siden har Thorbjørn spillet 12 Europa Tour turneringer med en 13. plads i Golf in Dubai Championship presented by DP World i december som det hidtil bedste resultat. Det er så også Thoprbjørn seneste turnering, da han ikke har spillet i år.

.
.

For to uger siden blev Thorbjørn og hans forlovede Lauren Zafer er blevet forældre til parrets første barn, Cooper Olesen.

Næste forberedende møde er i maj

Man er igang med den indledende sagsbehandling, eller “Further Case Management” som det hedder i England. Senest har der været forberedende retsmøder i december og februar.

Isleworth Crown Court oplyser overfor 19hul.dk, at det næste forberedende møde i retten afholdes den 5. maj 2021. Det er et møde med anklager og forsvarer, men uden Thorbjørn skal deltage.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.