Barløseborg Golf Klubs signaturturnering for Danmarks bedste amatør golfspillere ”Barløseborg Elite Open 2020” blev vellykket afviklet i weekenden 11. – 12. juli 2020. Med 78 deltagere – eller fuldt hus – blev turneringen igen i år en succesoplevelse med masser af sublimt golfspil, hvor der skulle hele 5 omspilshuller til i den afgørende runde inden dagens vinder kunne kåres.

Turneringen, der havde Fynske Bank som hovedsponsor, blev vundet af Morten Lykkegaard, Kolding Golf Club, der efter den ordinære afslutningsrunde stod lige med Kristian Hjort Bressum, Randers Golfklub begge med en samlet score på 1 slag under banens par. De to spillere måtte herefter igennem hele 5 omspil på banens hul 18, et par 3 hul, inden dagens vinder kunne kåres efter et flot birdieput af Morten Lykkegaard. De fire første omspil blev alle lige med pars.

Vejret var med den kraftige vind noget udfordrende for de dygtige golfspillere og dagens vinder blev derfor fundet med en samlet score på 1 slag under banens par efter de 3 runder, som turneringen var programsat til. Turneringen er tællende i amatørspillerenes rangliste og har derfor også betydning for mange elitespillere, der på grund af Covid 19 begrænsningerne ikke har kunnet spille så mange åbne turneringer i år.

Resultaterne, der er offentliggjort i GolfBox, viser følgende 3 topplaceringer.

  1. Morten Lykkegaard, Kolding Golf Club – 1 slag under banens par – efter omspil.
  2. Kristian Hjort Bressum, Randers Golf Club – 1 slag under banens par
  3. Lasse S. Olsen, Ikast Tullamore Golf Club – banens par.

Barløseborg Elite Open, resultat

– Vi ønsker tillykke til vinderne og takker alle spillerne for deltagelsen og for deres flotte golfspil. Samtidig skal også lyde en stor tak til vores mange frivillige og trofaste hjælpere, til vores dommer, Torben Wolstrup og til vores turneringsledelse, Anne Marie Højvang og Lotte Pennerup, der alle har ydet en kæmpeindsat med tilrettelæggelsen og afviklingen af ”Barløseborg Elite Open 2020”. En turnering, der er blev til med stor og uundværlig støtte fra Fonden for Fynske Bank, fra dagli’ Brugsen Harndrup, fra Tee Time Cafe & Restaurant, fra Guldsmed Fru Larsen og fra Assens Bil Center/Hindsgaul Classic, der havde udlovet en flot Classic Chevrolet veteranbil som ”hole-in-one” præmie på banens signaturhul nr. 16, fortæller klubbens formand, Arne Jakobsen,

– og selvom langt de fleste spillere kom fint ind på banens flotte ø-green (hul 16), blev der dog ingen ”hole-in-one” denne gang, slutter formanden.

Barløseborg Golfklub – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.