De resterende ni turneringer i den igangværende 2019-20 sæson på PGA Tour har alle udsendt pressemeddelelser om, at der ikke vil være adgang for tilskuere.

Herunder også de tre turneringer i FedExCup slutspillet, der afsluttes med sæsonfinalen Tour Championship fra den 4. – 7. september.

PGA of America, der arrangerer major turneringen US PGA Championship fra den 6. – 9. august på TPC Harding Park i San Francisco, har tidligere offentliggjort at den spilles uden tilskuere.

USA er hårdt ramt af COVID-19 pandemien og den fælles beslutning om at gennemføre turneringerne uden tilskuere tages af hensyn til alle involverede. Ikke blot spillerne og fans, men også de byer man spiller i.

Efter 91 dages COVID-19 pause blev PGA Tour sæsonen genoptaget med Charles Schwab Challenge i juni. De første fem turneringer er som planlagt blevet spillet uden tilskuere, men det var hensigten at der skulle være tilskuere ved denne uges the Memorial Tournament presented by Nationwide. Man havde også fået tilladelse fra staten Ohio til et begrænset antal tilskuere, men i sidste uge besluttede man, at spille uden tilskuere og uden pro-am.

Endnu uvist med US Open og Masters

PGA Tourens 2020-21 sæsonen begynder med Safeway Open den 10. september. Om det bliver med tilskuere afhænger af udviklingen de kommende måneder.

Ugen efter, den 17. – 20. september, spilles US Open på Winged Foot i New York, og det er endnu uvist om det bliver med tilskuere. Det samme gælder Masters på Augusta National i Georgia som spilles fra den 12. – 15. november.

Stole på Augusta National under Masters – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.