PopulærtLadies European TourAshok vandt - Emily og Malene faldt tilbage

Ashok vandt – Emily og Malene faldt tilbage

Talentfulde Aditi Ashok vandt Hero Women’s Indian Open i sit hjemland, hvor Emily Kristine Pedersen var forsvarende mester.

Sidste år vandt Emily foran Malene Jørgensen på en delt 2. plads sidste år, og de spillede begge med om sejren igen i år, da de var henholdsvis nr. 2 og 8 inden finalerunden.

Desværre faldt de begge tilbage i feltet, så Emily blev bedste dansker på en 9. plads i +2 efter en runde i +3.

Malene blev nr. 16 i +5 efter en runde i +4, mens Nanna Koerstz Madsen blev nr. 62 og næstsidst i +20 efter en tunde i +12! Nanna lavede bl.a. en 11’er på et par-4 hul.

Emily Kristine Pedersen - Foto: Ladies European Tour
Emily Kristine Pedersen – Foto: Ladies European Tour

18-årige Ashok vandt sin første sejr
Som den første inder nogensinde vandt Aditi Ashok på Ladies European Tour, og det endda i sit hjemland.

Det 18-årige talent gik finalerunden i par efter en afgørende birdie på 18. hul, hvilket lige var nok til at sikre hende sejren i -3 foran Brittany Lincicome og Belen Mozo i -2.

Beth Allen, som fører LET ranglisten, blev nr. 6 i +1.

Der blev spillet om en præmiesum på $ 400.000.

Hero Women’s Indian Open, resultat

Flere spillere brugte ansigtsmasker på banen. Her er det Malene Jørgensen under finalerunden - Foto: Ladies European Tour
Flere spillere brugte ansigtsmasker på banen. Her er det Malene Jørgensen under finalerunden – Foto: Ladies European Tour

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....