Finalerunden blev aflyst og amatøren Agathe Laisne vandt Santander Golf Tour Lauro, der var sæsonfinalen på LET Access Series, som er udviklingstouren under LET. Det var hendes anden sejr i tre turneringer.

Dårligt vejr med kraftig regn medførte, at man aflyste torsdagens finalerunde, så stillingen efter anden runde blev resultatet.

To danskere var med, og Linette Holmslykke blev nr. 26 i +2, mens Line Toft Hansen sluttede som nr. 49 i +6.

Amatør Agathe Laisne vandt igen

Inden finalerunden førte den franske amatør Agathe Laisne i -7 foran Tiia Koivisto i -6 og det blev dermed resultatet. Da Laisne er amatør får hun ikke del i præmiepengene, så Tiia Koivisto fik førstepræmien på 5.600 €.

Georgina Blackman blev nr. 3 i -5, mens Anna Magnusson, Luna Sobron Galmes og Marta Sanz Barrio delte 4. pladsen i -4.

Agathe Laisne, der for nyligt blev nr. 3 ved EM for damer, blev nr. 4 i sidste uge og før det vandt hun LET AS turneringen i Schweiz, så hun har to sejre og en 4. plads.

Tiia Koivisto vandt ranglisten, og Cara Gainer blev årets rookie

Tiia Koivisto fra Finland vandt ranglisten og sikrede sig dermed et LET kort til næste sæson, mens Cara Gainer fra England blev Rookie of the Year.

Kun fem turneringer i år

COVID-19 har medført mange aflysninger på LET Access Series, hvor der kun er fem turneringer i år. Blandt de aflyste turneringer er Danish Open, som skulle være spillet i begyndelsen af juni i Hillerød Golf Klub.

Sæsonens sidste turnering er Santander Golf Tour Lauro fra tirsdag til torsdag i næste uge.

Santander Golf Tour Lauro, resultat

Tiia Koivisto vandt LETAS Order of Merit 2020 – Foto: LET Access Series

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.