Tiger Woods vandt sidste år premiereudgaven af ZOZO Championship, og nu forsvarer han så sin titel ”hjemme” på Sherwoods Country Club, efter Corona epidemien har rykket turneringen fra Japan til Californien.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 1 med danske kommentatorer.

Tiger Woods fører an i det stjernespækkede 78 mand store felt, hvor otte af verdens ti bedste spillere er til start. For et år siden vandt Tiger sin 82. sejr på PGA TOUR og tangerede dermed Sam Sneads rekord for flest sejre på den amerikanske tour, men bliver det så sejr nummer 83 i denne uge?

Måske. Tiger har ikke spilet siden han missede cuttet ved US Open i sidste måned, men ZOZO Championship spilles på en bane Tiger kender som sin egen bukselomme. Sherwood Country Club var i 14 år vært for Tigers egen World Challenge, og i den periode vandt han selv turneringen fem gange og sluttede på andenpladsen yderligere fem gange, og så er staten Californien den stat hvor han har vundet flest turneringer.

I de første to runder spiller Tiger Woods sammen med sidste uges to’er, Xander Schauffele, og Matthew Wolff. Wolff er vokset op tæt på Sherwood Country Club, træner i klubben til daglig og er udnævnt til æresmedlem, så han må også nævnes i feltet af favoritter denne uge.

De udvalgte tv bolde torsdag og fredag kan ses fra kl. 18.45, og udover Tigers bold skal vi følge Rory McIlroy i selskab med Phil Mickelson og Webb Simpson. Justin Thomas, Collin Morikawa og Patrick Reed samt Hideki Matsuyama, Justin Rose og Jon Rahm, så der er masser at glæde sig til allerede fra først på aftenen på GOLFTV.

Grundet tidsforskellen til Californien sendes den fulde dækning med dansk kommentator først senere om aftenen fra hver runde, men husk, at man altid kan streame golf på GOLFTV fra PGA TOUR når det passer en. Bemærk at finalerunden begynder en time tidligere, da vi i Danmark skifter til vintertid natten til søndag.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The ZOZO Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 1
  • Torsdag den 22.10.: 23.00 – 02.00 (Featured Groups fra 18.45)
  • Fredag den 23.10.: 23.00 – 02.00 (Featured Groups fra 18.45)
  • Lørdag den 24.10.: 23.00 – 02.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 25.10.: 22.00 – 01.00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.