Rasmus Højgaard vandt AfrAsia Bank Mauritius Open 2019 på Heritage GC med TaylorMade udstyr og bolde i bag’en. Det var det 18-årige stortalents første sejr på Europa Touren, som han vandt efter to birdies og en eagle på tre omspilshuller.

Han brugte bl.a. en M5 driver og 3-wood, en M6 5-wood og P770 jern samt TP5 bolde. Højgaard tvillingerne blev professionelle lige efter nytår 2018, og lavede begge en udstyrsaftale med TaylorMade, som ser en lys fremtid for dem begge:

– Rasmus er en ung spiller med et kæmpe potentiale. Efter en imponerende amatørkarriere, hvor han vandt alt på juniorniveau, tog han det modige skridt at blive professionel allerede som 17-årig, siger TaylorMade repræsentanten på Europa Touren, Mark Thistleton, i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Han er modnet enormt meget i sit første år som professionel, og har lært at kontrollere sine følelser på og udenfor banen, hvilket har gjort ham til en mere komplet spiller. Jeg er begejstret for hans fremtid, og forvente både at se ham og hans tvillingebror spille Ryder Cup og blive en formidabel force i europæisk golf.

Nedenfor ses det udstyr som Rasmus Højgaard havde i bag’en under AfrAsia Bank Mauritius Open 2019:

10,5° Driver TaylorMade M5 (Tensei AV Blue 65 TX skaft)
15° 3-wood TaylorMade M5 (Diamana ZF 70 TX)
19° 5-wood TaylorMade M6 (Tensei Blue 90 X)
4 – PW jern TaylorMade P770 (KBS C-Taper 125 S+)
50° wedge TaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
56° wedge TaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
60° wedge TaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
Putter TaylorMade TP Patina Ardmore 3
Bold TaylorMade TP5
Sko Adidas
Tøj Adidas

AfrAsia Bank Mauritius Open, resultat

Rasmus Højgaard efter sejren i AfrAsia Bank Mauritius Open 2019 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.