- ANNONCE -
Hjem OL Wiesberger fravælger OL for at fokusere på PGA Tour og Ryder Cup

Wiesberger fravælger OL for at fokusere på PGA Tour og Ryder Cup

Bernd Wiesberger efter sejren i Made in Denmark presented by FREJA 2019 - Foto: Peter Damgaard / 19hul.dk

Bernd Wiesberger fra Østrig, der vandt Made in Denmark 2019, har fravalgt at deltage i OL for at fokusere på kvalificere sig til PGA Tour og Ryder Cup.

Nu 35-årige Bernd Wiesberger deltog ved OL 2016 i Rio, hvor han blev nr. 16 da Justin Rose vandt.

– Jeg er meget ked af, at jeg ikke kan repræsentere Østrig ved det kommende OL. OL 2016 i Rio var en stor oplevelse og et højdepunkt for mig. For udviklingen af golf er det også vigtigt, at golf er med ved OL, sagde Bernd Wiesberger i marts ifølge diepresse.com.

Når Wiesberger så alligevel fravæger OL i Tokyo, så det skyldes det, at han prøver at optjene nok FedExCup point på PGA Tour til et medlemskab i 2021-22 sæsonen. Der  er heller ikke Ryder Cup point ved OL, og det er et andet stort mål for Wiesberger at komme på holdet.

Wiesberger er nr. 55 på verdensranglisten og således den bedste spiller fra Østrig. Matthias Schwab er nr. 108, Sepp Straka nr. 151 og Lukas Nemecz nr. 553.

OL spilles kort før sæsonens sidste turneringer på PGA Tour

Herrernes golfturnering spilles fra den 29. juli til 1. august, mens damerne spiller fra den 4. – 7 august.

Det er i en periode med mange store turneringer. Herrernes OL-golfturnering begynder således halvanden uge efter The Open på Royal St. George’s i England fra den 15. – 18. juli, og ugen efter OL er der WGC – FedEx St. Jude Invitational i USA fra den 5. – 8. august.

Fra den 12. – 15. august er Wyndham Championship den sidste regulære turnering i PGA Tour sæsonen inden FedExCup slutspillet begynder den 19. august med The Northern Trust efterfulgt af BMW Championship og sæsonfinalen Tour Championship fra den 2. – 5. september.

Dustin Johnson og Adam Scott har også fravalgt at deltage ved OL i år.

Exit mobile version
X