RanglisterVerdensranglisterne, 17. april 2023

Verdensranglisterne, 17. april 2023

Matt Fitzpatrick vandt RBC Heritage, der var årets hidtil tredje største turnering, og han rykkede helt frem som nr. 8 i verden. Hos kvinderne rykkede Grace Kim i top-100 med sin første LPGA sejr, mens de bedste danskere faldt tilbage.

Herrernes verdensrangliste

Matt Fitzpatrick vandt RBC Heritage, og med godt 67 point for sejren i den stjernebesatte PGA Tour turnering rykkede han otte pladser frem til en 8. plads, hvilket er hans hidtil bedste.

Målt på point var RBC Heritage årets tredje største turnering kun overgået af Masters med 100 point til vinderen og Players Championship med 80.

Kieran Vincent vandt International Series Vietnam på Asian Tour.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2023.

Kvindernes verdensrangliste

Grace Kim vandt LOTTE Championship presented by Hoakalei på LPGA, og rykkede 98 pladser frem til en 80. plads. Emily K Pedersen blev nr. 57 og Nanna Koerstz Madsen missede cuttet.

Den blot 14-årige amatør Louise Uma Landgraf vandt Terre Blanche Ladies Open på LET Access Series

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021: