PopulærtPGA TourRory McIlroy skal skilles

Rory McIlroy skal skilles

Efter syv års ægteskab skal Rory McIlroy og Erica Stoll skilles. En privat sag men vi omtaler det alligevel, da livet udenfor banen også kan have betydning for præstationerne på banen.

Flere medier heriblandt espn.com og nbcsports.com skriver, at det formelt er 35-årige Rory McIlroy, som har søgt om skilsmisse. Det skete i mandags, dagen efter han vandt Wells Fargo Championship, og inden der spilles US PGA Championship i denne uge. Det bekræftes også af hans manager Sean O’Flaherty som understreger, at McIlroy ønsker, at den svære tid skal være så respektfuldt og venskabelig som mulig. Han har derfor ikke yderligere kommentarer.

Rory McIlroy og Erica Stoll mødte hinanden første gang under Ryder Cup 2012, hvor hun arbejdede for PGA of America. Et par år senere, efter McIlroy havde brudt forlovelsen med Caroline Wozniacki, begyndte de at date, og de blev gift ved et storslået bryllup i 2017.

Parret har en 3-årig datter, Poppy, som de ønsker fælles forældremyndighed over. De lavede en ægtepagt inden de blev gift, og som advokat har Rory McIlroy valgt Thomas J. Sasser, der også var advokat for Tiger Woods, da han blev skilt fra Elin Nordegren i 2010.

Har vundet to i træk på PGA Tour

Rory McIlroy har vundet sine seneste to turneringer på PGA Tour. Først holdturneringen Zurich Classic of New Orleans sammen med Shane Lowry, og efter en uges pause også Wells Fargo Championship i søndags.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk