ParaGolfSe højdepunkter fra første runde af G4D Open 2024

Se højdepunkter fra første runde af G4D Open 2024

Der spilles god golf i G4D Open for spillere med et handicap eller særlige behov. Se højdepunkter fra onsdagens første runde i videoen ovenfor, hvor bl.a. Casper Holst-Christensen er med.

Det er den anden udgave af The G4D Open, som arrangeres i et samarbejde mellem R&A og DP World Tour. Vi har kaldt det en major for paragolfere.

Casper Holst-Christensen er eneste dansker i feltet, og han har imponerende +4 i hcp. (under banens par!). Han har en diagnose med ADHD og autisme så han er i rækken IN2, som han vandt i 2023. Den overordnede G4D Open vinder kåres på tværs af rækkerne.

Kipp Popert fører med tre slag

Casper Holst-Christensen gik første runde i +4, hvilket placerer ham på en delt 9. plads efter første runde. I sin IN2 Class med fem spillere deler han førstepladsen med Thomas Blizzard.

25-årige Kipp Popert, der er nr. 1 på WR4GD verdensranglisten (World Ranking for Golfers with Disability), fører i -4 foran Mike Browne og den forsvarende mester Brendan Lawlor i -1.

The G4D Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk