PopulærtDP World TourDubai kan give Nicolai Højgaard en plads i PGA Tour Signature Events

Dubai kan give Nicolai Højgaard en plads i PGA Tour Signature Events

Nicolai Højgaard fører DP World Tour Championship med to slag efter anden runde, og en sejr eller et top-resultat kan give ham adgang til 2024 sæsonens to første Signature Events på PGA Tour. Det kan også blive Thorbjørn Olesen eller en helt tredje, der kommer med i dem.

Der er nemlig en særlig bonus til den bedste på Race to Dubai ranglisten, som ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten. Den bedste, der ikke sluttede i top-50, kvalificerer sig til de to første såkaldte Signature Events på PGA Tour, AT&T Pebble Beach Pro-Am og The Genesis Invitational, som begge har en præmiesum på 20 mio. $.

Nicolai Højgaard kvalificerer sig til PGA Tour via non-member listen, men denne kvalifikation til Signature Events er uafhængig af hvordan man har sit kort. Bare man ikke er sluttet i top-50.

Rory McIlroy, Jon Rahm, Tommy Fleetwood og selvfølgelig FedExCup vinderen Viktor Hovland sluttede i top-50, så det er de andre i toppen der kæmper om det.

Rory McIlroy er sikker på at vinde Race to Dubai ranglisten, men med den aktuelle stilling i Dubai ligger Nicolai Højgaard til at blive nr. 2 og dermed også til at kvalificere sig til de to store turneringer.

PGA Tour Signature Events er pengestærke turneringer uden cut og med begrænsede felter, så alle får del i præmiesummen. Her er bl.a. top-50 på FedExCup 2022-23 kvalifceret, og derudover også Next 10, som fra sæsonstarten er nr. 51- 60 på FedExCup Fall ranglisten. De placeringer kæmper man om i denne uges RSM Classic på PGA Tour.

V Sport Golf & Viaplay Total  sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

DP World Tour Championship, leaderboard
– Live Race to Dubai stilling ift. turneringen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk