MajorsMastersThorbjørn, Hisatsune og Niemann har fået invitationer til Masters

Thorbjørn, Hisatsune og Niemann har fået invitationer til Masters

Thorbjørn Olesen, Ryo Hisatsune fra Japan og Joaquin Niemann fra Chile har fået invitationer til Masters, der spilles på Augusta National fra den 11. – 14. april. Nicolai Højgaard er kvalificeret ved at være i top-50 ved nytår.

Man taler ofte om Masters om en invitations-turnering, men reelt er stort set alle kvalificeret. Men Augusta National, der arrangerer Masters, har muligheden for at invitere spillere, hvilket de dog langt fra gør hvert år. Men i år har man nu uddelt tre invitationer.

34-årige Thorbjørn Olesen har spillet Masters tre gange tidligere og senest i 2019. Han debuterede med en flot 6. plads i 2013. Som bekendt vandt han Ras Al Khaimah Championship i januar, og han har haft fem top-10 placeringer i sine seneste syv turneringer siden oktober. Han er nr. 59 på verdensranglisten i denne uge.

21-årige Ryo Hisatsune blev Årets rookie 2023 på DP World Tour, og er siden bl.a. blevet nr. 8 i ISPS Handa Australian Open og nr. 11 i The American Express på PGA Tour. Han er nr. 78 på verdensranglisten og står overfor sin major-debut i Masters.

25-årige Joaquin Niemann spiller på LIV Golf, hvor han i februar vandt LIV Golf Mayakoba. I december vandt han ISPS Handa Australian Open på DP World Tour, hvor han blev nr. 4 i Hero Dubai Desert Classic i jagten på en plads i top-50 på verdensranglisten, der kunne kvalificere ham til Masters. Det lykkedes ikke, og han er nr. 81 på verdensranglisten i denne uge, men (stort set) alle er enige om, at han er en top-50 spiller. Han var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i 48 uger i træk i 2017-18.

83 spillere i feltet

Der er pt. 83 spillere i feltet, og er er fortsat to måder at kvalificere sig på:

  • Vinde en PGA Tour turnering med fuld tildeling af FedExCup point.
  • Top-50 på verdensranglisten ugen inden Masters,
Joaquin Niemann – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk