KlubnytNy proshop-forpagter i Silkeborg

Ny proshop-forpagter i Silkeborg

Med en ny forpagters indtog ombygges proshoppen i Silkeborg Ry Golfklub til nyt velkomst- og check-in-område med sekretariat for klubbens administration.

Efter den nylige konkurs for den tidligere forpagter af proshoppen i Silkeborg Ry Golfklub, Mit Golf Udstyr, har klubben ikke blot fundet afløseren som forpagter, men har også benyttet lejligheden til at lave nogle markante ændringer med det formål at forbedre oplevelsen for såvel klubbens egne medlemmer som gæstende greenfee-spillere.

Den nye forpagtningsaftale af proshoppen per 15. marts er indgået med Kirsch Golf, der ejes af Karsten Kirsch. Han har siden 2019 drevet pro-shoppen i Give Golfklub og været PGA-træner samme sted. Han har været i golfbranchen som golftræner siden 2003 og bor i dag i Skanderborg. Den 39-årige Karsten Kirsch driver også onlinebutikken birdiehouse.dk, der vil kunne tilføre golfklubbens medlemmer ekstra værdi og muligheder, når der skal handles golfprodukter.

Nyt check-in-område

Som en del af klubbens bestræbelser på at forbedre serviceniveauet etableres der i samarbejde med Kirsch Golf et nyt velkomst- og check-in-område i proshoppens lokaler. Det nuværende sekretariat og kontor på første sal i klubhuset vil blive flyttet til proshoppens lokaler, hvor der vil blive etableret et åbent kontormiljø for de ansatte i administrationen, proafdelingen og shoppens personale.

Der etableres samtidig et indvendigt vingefang i proshoppen, hvor man ved hjælp af GolfMore- og GolfBox-skærme uden for åbningstiden vil kunne foretage betaling af greenfee og check-in, som det i dag allerede kendes fra klubhusets foyer.

Renoveringen i forbindelse med det nye velkomst og check-in-område påbegyndes fredag den 23. marts med hjælp fra frivillige og de nødvendige håndværkere.

– Vi har store forventninger til forandringerne og ser frem til i fremtiden at have et fælles område med proshop, velkomst og check-in for både medlemmer og gæster, siger golfmanager Jan Henriksen.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk