PopulærtDP World TourJoaquin Niemann vandt ISPS HANDA Australian Open

Joaquin Niemann vandt ISPS HANDA Australian Open

LIV Golf spilleren Joaquin Niemann vandt herrernes ISPS HANDA Australian Open, mens Ashleigh Buhai vandt for andet år i træk hos kvinderne og Lachlan Wood vandt G4D Tour turneringen. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Søren Kjeldsen blev nr. 42 i -3 efter en finalerunde i par, mens John Axelsen missede cuttet.

Joaquin Niemann vandt efter omspil

Inden finalerunden delte Min Woo Lee og Rikuya Hoshino føringen i -13.

Med en runde i -5 kom Joaquin Niemann kom bagfra, med en birdie på sidste hul efter et forrygende slag over et sponsortelt!. Han måtte vente og se hvad hans score i -14 rakte til. Det viste sig at være nok til et omspil mod Rikuya Hoshino. Det blev spillet på par-5 hullet 18., som de delte med birdies i første forsøg inden Niemann vandt med en eagle i andet forsøg.

25-årige Joaquin Niemann fra Chile har vundet to gange på PGA Tour, og har efter to PGA Tour sejre været fremme som nr. 15 på verdensranglisten. Men efter skiftet til LIV var han faldet tilbage til en 82. plads, men sejren rykker ham frem som nr. 59. Rikuya Hoshino blev også nr. 2 i sidste uge, hvor Min Woo Lee vandt.

Og netop Min Woo Lee blev nr. 3 i denne uge foran Grant Forrest, Laurie Canter og Adam Scott på en 4. plads i -11.

Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, så Joaquin Niemann, Rikuya Hoshino og Adam Scott kvalificerede sig til The Open. For Adam Scott betyder det, at han kan spille The Open for 24. gang i træk.

Ashleigh Buhai vandt hos kvinderne

Hos kvinderne førte den forsvarende mester Ashleigh Buhai i -12 foran Jiyai Shin i -9 og Minjee Lee i -5.

Og det endte med sejr til Ashleigh Buhar, der dog gik finalerunden i +3. Men hun vandt i -9 foran Minjee Lee i -8, mens Jenny Shin og Hiyai Shin delte 3. pladsen i -4. Australierne Hannah Gren og Stephanie Kyriacou delte 5. pladsen i -3.

ISPS HANDA Australian Open, resultat
– Kvinder

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk