G4D TourKipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens DP World Tour turnering i Nairobi.

G4D Tour er for golfspillere med et handicap. Både amatører og professionelle kan være med, og det er elitegolf på et meget højt niveau. Dog med ændringer i år, så der også er netto-turneringer, så man åbner op for, at personer med flere forskellige handicaps, da ikke alle kan spille sig ned omkring golf-hcp. 0. Som den seneste turnering i Ras Al Khaimah, som Robin Rambo Singh vandt.

I Kenya blev der igen spillet brutto, og med runder i -5 og -2 vandt Kipp Popert i -7 foran Lachlan Wood, der vandt sæsonens første turnering i Australien, i -2 og Brendan Lawlor i +2.

Kipp Popert har vundet 9 af xx turneringer på G4D Tour!

Det er den tredje G4D sæson, og Kipp Popert vandt fire af syv turneringer i 2022! Udover premieren G4D @ Betfred British Masters 2022 på The Belfry og derefter også G4D @ Porsche European Open, vandt han G4D @ BMW PGA Championship og G4D Tour @ Estrella Damm N.A. Andalucía Masters.

I 2023 vandt fire af ni turneringer med sejre i sæsonpremieren Australian All Abilities Championship @ the ISPS HANDA Australian Open, hvor danske Mette Wegge Lynggaard var med, G4D Tour @ Betfred British MastersG4D Tour @ ISPS HANDA World Invitational og G4D Tour @ BMW PGA Championship. Han blev nr. 2 i The G4D Open 2023, og vandt US Adaptive Open 2023 der ikke tæller til G4D Tour.

I år er det nu spillet tre turneringer, og med sejren i G4D Tour @ Magical Kenya Open har han vundet ni af 19 turneringer på G4D Tour, og han har ikke spillet alle turneringer.

G4D Tour @ Magical Kenya Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk