VelgørenhedSøren og drengene i arbejdstøjet

Søren og drengene i arbejdstøjet

Den stadig mere efterspurgte Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup som spilles netop nu, på banerne hos The Scandinavian Golf Club i Farum, kan igen melde fuldt hus.

Velgørenhedscuppen som i år afholdes for 19. gang og igen kan melde udsolgt, glæder sig over tilstedeværelse af Europa Tour spiller, Søren Kjeldsen, golfkommentator Jesper Kjærbye og en hel række danske topspillere; Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Oliver Suhr, Søren Schulze Pettersson, Nicolai Tinning, August Høst og Sebastian Friedrichsen, – som alle med deres tilstedeværelse bakker arrangementet op. Det glæder Lene Høffner, der er fundraiser og eventmager for Ronald McDonald BørneFond.

– Vi er utrolig glade for al den opbakning vi får både fra deltagerne og soonsorerne. Og vi er taknemmelige for, at både Søren Kjeldsen og alle de unge dygtige spillere igen møder op og hjælper os med at hjælpe syge børn og deres familier som bor i Ronald McDonald Hus, siger Lene Høffner.

– Ronald McDonald Hus modtager ikke offentlig støtte, så vi er helt afhængige af støtte fra f.eks. arrangementer som dette. Og med fuldt hus kan vi jo glæde os over at kunne hjælpe endnu flere familier.

Det er 19. gang Ronald McDonald BørneFond afholder denne Charity Golf Cup, hvor der indsamles penge til fordel for Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet. Hvert år bor ca. 100 familier i Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, som er et hjem uden for hjemmet, hvor familier med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo. Med en konstant belægningsprocent i huset på over 90%, er der brug for hvér en krone.

Dagen, som næste år kan fejre sit 20. år er noget helt særligt og har udvilket sig til et tilløbsstykke, hvor golfentusiaster med hjertet på rette sted deltager og støtter. Derfor har man hos The Scandinavian Golf Club også set frem til igen at lægge bane til dagens velgørende formål.

– Vi er glade for samarbejdet med Ronald McDonald BørneFond – og for at være med til at støtte det gode formål, udtaler Martin Thorbøll Pedersen, Golf Manager i The Scandinavian Golf Club.

Karen Bjørløw Jacobsen, der er daglig leder af Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet udtaler: – Vi er simplethen så glade for, at The Scandinavian Golf Club igen har valgt at støtte Ronald McDonald Hus og at deltagerene har valgt at bruge dagen sammen med os. Støtten er helt afgørende og gør det muligt for os at hjælpe endnu flere familier med alvorligt syge børn.

Hvis du også vil gøre det, støtte det gode formål, så tager Ronald McDonald BørneFond med glæde imod alle donationer: MobilePay 8000 eller fondens bankkonto, reg.: 7854 – konto: 1099301

Fakta om Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup:

– har været afholdt siden 2001
– overskuddet fra cuppen sikrede sidste år 700 overnatninger for familier i Ronald McDonald Hus

Fakta om Ronald McDonald BørneFond:

– stiftet af McDonald’s Danmark i 1991
– primære formål er at støtte Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet og derudover etablere nye huse i Danmark.
– opførte det første danske Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, København i 2002
– opfører endnu et Ronald McDonald Hus ved Nyt Odense Universitets Hospital, som forventes åbnet i 2022

Fakta om Ronald McDonald Hus:

– huser hvert år ca. 120 familier med et alvorligt sygt barn indlagt på Rigshospitalet
– i 2018 boede familierne i gennemsnit 29 dage i huset
– over 2.100 familier har boet i huset siden åbningen i september 2002
– 93 % af familierne havde sidste år søskende med sig i huset
– støttes og drives af midler indsamlet af Ronald McDonald BørneFond

Støttemuligheder:

– MobilePay 8000
– Kontante donationer på fondens bankkonto; reg.: 7854 – konto: 1099301

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk