Nike har allerede lavet reklamefilm der hylder Tigers sejr i Masters

Ganske kort tid efter Tiger Woods vandt sin 15. major i Masters 2019, så var Nike allerede klar med en reklamefilm, der hylder Tigers sejr.

Se den ovenfor, hvor man både kommer ind på højde og lav-punkter i Tigers flotte karriere og det imponerende i, at han som 43-årig har vundet sin 15. major. Og nej, reklamefilmen er selvfølgelig ikke lavet efter sejren, men man har forberedt den i håbet og troen på, at Tiger igen ville vinde en major.

Det er 11 år siden, at Tiger vandt major nr. 14 i US Open 2008, mens der er gået 14 år siden Tiger senest vandt Masters. Tiger har vundet Masters fem gange i 1997, 2001, 2002, 2005 og 2019.

– Jeg vil slå Jack Nicklaus

Videoen afsluttes med et 40 år gammelt klip, hvor Tiger som 3-årig siger, at han vil slå Jack Nicklaus, der har vundet 18 majors i karrieren.

Med sejren i Masters lever den drøm stadig, men Tiger skal fortsat vinde tre for at komme op på siden af Nicklaus’ rekord.

Tiger spiller fortsat i Nike tøj

De færreste kan undgå at bemærke, at Tiger spiller i Nike tøj og sko, da han udelukkende bærer deres logo på tøjet. Tidligere spillede han også med deres udstyr, som de dog stoppede med at lave i 2016.

I december 2016 offentliggjorde Tiger en flerårig aftale med Bridgestone, så han spiller med deres bolde, mens han siden januar 2017 har spillet med TaylorMade udstyr.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.