WPGA Tour of AustralasiaNanna blev nr. 18 og Emily nr. 27 i Australien

Nanna blev nr. 18 og Emily nr. 27 i Australien

Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen deltog i en turnering på den australske ALPG Tour inden LET sæsonen begynder i den kommende uge.

I +5 efter de tre runder blev Nanna nr. 18 i den første udgave af RACV Golf Coast Challenge, mens Emily blev nr. 27 i +7.

Prima Thammaraks fra Thailand vandt sin første turnering som professionel i -6 foran Sarah Jane Smith i -5 og amatøren Rebecca Kay i -3.

Turneringen var ikke tællende til LET, men der var reserveret 35 pladser i feltet til LET spillere. I de første to runder spillede man en sideløbende Pro-Am, mens pro’erne spillede alene i finalerunden.

Nanna fik 10.000 kr. og Emily 6.600 kr.

Der blev spillet om en præmiesum på 150.000 AUD, hvoraf vinderen fik 22.500 AUD svarende til knap 120.000 kr.

Nanna fik 1.890 AUD for sin delte 18. plads svarende til godt 10.000 kr., mens Emily fik 1.245 AUD svarende til 6.600 kr.

Sejren gav adgang til to store turneringer

Udover pengepræmien fik Prima Thammaraks den ikke uvæsentlige bonus, at hun kvalificerede sig til Oates Victorian Open (ALPG / LET) og ISPS Handa Women’s Australian Open (ALPG / LPGA) de kommende to uger.

Turneringer hun ellers kun kunne komme med i via kvalifikationsturneringer. Prima Thammaraks blev nr. 35 på LPGA tourskolen i december, så hun har kun begrænset spilleret på LPGA.

RACV Golf Coast Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se Nicolai Højgaards første US PGA runde direkte på Viaplay

Under US PGA Championship er der ekstra "kanaler" på streaming tjenesten Viaplay Total, og torsdag kan man bl.a. se Nicolai Højgaards runde. Viaplay Total har...

Herrer: Penge- og pointranglister, 13. maj 2024

Der blev ikke spillet på DP World Tour, men der var to turneringer på PGA Tour. Rory McIlroy vandt Wells Fargo Championship for fjerde gang,...