Efterårets Asian Swing på LPGA er nu halveret til to turneringer, da Taiwan Swinging Skirts LPGA er blevet aflyst pga. COVID-19.

Turneringen skulle spilles fra den 27. – 30. oktober, men LPGA skriver i en pressemeddelelse, at den er aflyst pga. COVID-19 relaterede rejse-restriktioner.

Det er tredje år i træk, at Taiwan Swinging Skirts LPGA aflyses, men man ser frem til at vende tilbage til Taiwan i 2023. Turneringen blev spillet første gang i 2011, med Nelly Korda som vinder af de seneste to udgaverm da hun vandt i 2018 og igen i 2019.

Buick LPGA Shanghai 2022, der skulle spilles fra den 13. – 16. oktober, er også blevet aflyst. Dermed består Asian Swing nu kun af BMW Ladies Championship fra den 20. – 23. oktober samt TOTO Japan Classic fra den 3. – 6. november.

Anspændt situation i Taiwan

LPGA begrunder aflysningen med COVID-19 relaterede rejse-restriktioner, men som dækket i nyhedsmedierne er der også en anspændt situation mellem Taiwan og Kina efter amerikanske Nancy Pelosi, formand for Repræsentanternes Hus og nummer tre i USA’s politiske hierarki, har besøgt Taiwan.

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.