- ANNONCE -
Hjem Populært PGA Tour Johnson, Garcia og Oosthuizen er hovednavnene i 3M Open

Johnson, Garcia og Oosthuizen er hovednavnene i 3M Open

Dustin Johnson - Foto: golfsupport.nl

Flere af de profiler der har valgt ikke at spille OL i Tokyo i næste uge, er med i denne uges 3M Open, så der er stjernedrys over feltet med verdens nummer to, Dustin Johnson, som det største navn til start i turneringen, hvor også Sergio Garcia, Luis Oosthuizen er med.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Den regulære PGA TOUR sæson nærmer sig sin afslutning, og 3M Open er den fjerdesidste turnering inden slutspillet begynder i midten af august, og det betyder, at de fleste af de spillere, der er uden for top 125 på FedEx Cup ranglisten er med, men også, at flere af topspillerne, der ikke skal til OL spiller med i denne uge for ikke at få en for lang pause inden det vigtige slutspil.

Dustin Johnson kommer frisk fra The Open med sæsonens første top 10 placering i bagagen, så verdens nummer to må bestemt regnes blandt favoritterne. Blandt favoritterne er også Louis Oosthuizen, Rickie Fowler eller Bubba Watson. Matthew Wolff vandt her i 2019, og efter en periode uden de bedste resultater og en skade, er en tur tilbage til banen hvor han vandt sin første PGA TOUR sejr, måske det der skal til for den talentfulde amerikaner.

Sidste år vandt Michael Thompson i følelsesladet sejr ved 3M Open. Det var Thompsons første sejr på PGA TOUR i syv år, og den kom efter en forfærdelig sæson med kun en top 10 placering. Det viser, at har man ugen, så kan sejren komme ud af næsten ingenting.

Robert MacIntyre har fået adgang via sin 8. plads i The Open, og den unge skotte er på jagt efter et kort til PGA TOUR. Han ligger godt til på den såkaldte non-member rangering, og kan med en topplacering få fuld adgang til PGA TOUR i den kommende sæson.

Efter en uges pause er Sebastian Cappelen også tilbage på startlisten, og med blot fire turneringer tilbage inden FedEx Cup slutspillet, er det ved at være tid for danskeren, hvis han skal nå at kvalificere sig til slutspillet, eller bare sikre sig adgang til Korn Ferry Tourens slutspil. Cappelen mangler stadig de sidste point for at sikre sig en plads i det slutspil, så hans kort til næste sæson kan sikres.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

3M Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2/discovery+:
  • Torsdag den 22.7.: 20.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 13.45)
  • Fredag den 23.7.: 20.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 13.45)
  • Lørdag den 24.7.: 18.30 – 00.00
  • Søndag den 25.7.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Exit mobile version
X