Emily K Pedersen, Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen er blandt de blot 126 spillere i The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA.

Evian Championship blev aflyst i 2020 pga. COVID-19, så Jin Young Ko vandt den seneste udgave i 2019 og Angela Stanford i 2018, hvor Thomas Bjørn fik æren af at overrække trofæet.

De 126 spillere kommer fra 27 forskellige lande. Top-5 på verdensranglisten er med; Nelly Korda, Jin Young Ko, Inbee Park, Sei Young Kim og Hyo-Joo Kim. Det samme er 15 af de 16 LPGA vindere denne sæson, så der er et meget stærkt felt på Evian Resort GC.

Top-60 og lige klarer cuttet efter anden runde, og der spilles om 4,5 mio. $, hvoraf vinderen får 675.000 $.

Nelly Korda på et pressemøde op til Amundi Evian Championship 2021 – Foto: Mark Runnacles / Ladies European Tour

Amundi, der er én af Europa største kapitalforvaltere, er ny titelsponsor for Evian Championship, som blev spillet første gang i 1994 som en LET turnering. Fra år 2000 – 2012 var den også tællende til LPGA inden det fra 2013 har været tællende som en major. Det er således ottende gang, at turneringen er en major.

.
.

På V Sport Golf har man prioriteret Amundi Evian Championship som ugens primære turnering, så den sendes direkte der og på Viaplay. Ugens Europa Tour turnering og The Senior Open med Thomas Bjørn i feltet kan også ses direkte på Viaplay. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Amundi Evian Championship, leaderboard
– alternativ på lpga.com og ladieseuropeantour.com

Stole omkring 18. green op til Amundi Evian Championship 2021 – Foto: Mark Runnacles / Ladies European Tour

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.