AmatøreliteJunior Ryder Cup er aflyst pga. COVID-19

Junior Ryder Cup er aflyst pga. COVID-19

Junior Ryder Cup 2021 er blevet aflyst som følge af COVID-19 rejserestriktioner. Det oplyser PGA of America og Ryder Cup Europe i en fælles pressemeddelelse, hvor man forsikrer, at turneringen vender tilbage ved Ryder Cup 2023 i Rom.

Ved Junior Ryder Cup er der seks drenge og seks piger på 18 år eller yngre på hvert hold. Junior Ryder Cup skulle være spillet den 20. – 21. september på Blue Mound Golf & Country Club, mens selve Ryder Cup spilles på Whistling Straits i Kohler, Wisconsin, fra den 24. – 26. september.

Selvom Junior Ryder Cup aflyses, så vil PGA of America invitere det amerikanske Junior Ryder Cup hold til at spille en opvisningsmatch på Whistling Straits om onsdagen inden Ryder Cup, ligesom de vil deltage i åbningsceremonien og overvære fredagens spil.

Man arbejder fortsat ud fra, at Ryder Cup kan gennemføres med alle de mange tusinde tilskuere dog med respekt for myndighedernes guidelines.

Fem tidligere Junior Ryder Cup spillere var med i Ryder Cup 2018. Det var Rory McIlroy og Sergio Garcia fra Europa, mens Jordan Spieth, Justin Thomas og Tony Finau har spillet Junior Ryder Cup for USA.

Seks danskere har deltaget i Junior Ryder Cup

I 1995 spillede Europa mod USA i en uformel juniormatch op til Ryder Cup. Det blev starten på Junior Ryder Cup, som blev spillet første gang i 1997.

Daisy Nielsen var den første danske deltager i 2008, mens Emily K Pedersen var på holdet i 2012. Emily var med igen i 2014 sammen med John Axelsen, mens Jonathan Gøth-Rasmussen deltog i 2016, hvor Europa tabte 8½ – 15½ til USA.

Ramus og Nicolai Højgaard var med i 2018, hvor USA vandt 12½ – 11½ i Paris. Der har således været seks danskere i Junior Ryder Cup.

USA har vundet Junior Ryder Cup de seneste seks gange siden 2008. USA vandt også den første udgave i 1997, mens Europa vandt tre gange i træk fra 1999. Man delte i 2006, men som forsvarende mestre beholdt Europa trofæet. I den samlede stilling står der således 7 – 4 til USA.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk