For tredje gang er Den Dominikanske Republik blevet anerkendt af den internationale sammenslutning af Golfrejsearrangører (IAGTO) som en ekstraordinær destination for golfspillere. Foreningen har kåret Den Dominikanske Republik som Årets Golfdestination i Latinamerika og Caribien 2016.

På de storslåede golfbaner, der ligger ud til Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, kan golfspillere nyde både faciliteter af højeste kaliber og et varmt klima, der giver mulighed for unikke og udfordrende oplevelser med spillet.

Teeth of the Dog - Casa de Campo
Teeth of the Dog – Casa de Campo

Udsigterne fra de velplejede baner tiltrækker årligt omkring 150.000 udenlandske turister, der kommer til Den Dominikanske Republik udelukkende for at spille golf. Nogle af banerne ligger helt ud til kysten og tilbyder en forbløffende udsigt og unik oplevelse ved Det Caribiske Hav og Atlanterhavet.

Den Dominikanske Republik er beæret og stolt over at blive anerkendt for tredje gang som Latinamerikas og Caribiens top-golfdestination, siger Patricia Polanco de Olmos, direktør for Den Dominikanske Republiks turistkontor i Stockholm.

– Prisen er en stor anerkendelse for vores løbende engagement i at opretholde et højt facilitetsniveau og yde førsteklasses service på vore hoteller og golfbaner. Ingen steder i verden er golfoplevelser som i Den Dominikanske Republik ifølge en af ​​de største golfbanearkitekter, Jack Nicklaus. Det giver os mulighed for at styrke vores position som Caribiens og Latinamerikas førende golf-destination, siger Patricia Polanco de Olmos.

.
.

Den Dominikanske Republik har nogle af verdens mest dramatiske og spektakulære golfbaner med ideelt tropisk klima, der frister golfspillere hele året.

Designere og golflegender som Jack Nicklaus, Robert Trent Jones, Gary Player, Tom Fazio, Paul B. “Pete” Dye og hans søn, Paul Burke (P.B.) Dye, har gjort deres bedste for at virkeliggøre golfspilleres drømme.

I alt 28 baner med 68 huller med havudsigt præsenterer de højeste standarder for design og femstjernet kvalitet. Blandt de mest berømte baner er Corales og La Cana i Punta Cana Resort & Club, Teeth of the Dog og Dye Fore på Casa de Campo og Punta Espada Golf Club i Cap Cana.

Læs mere på www.godominicanrepublic.com

Den Dominikanske Republik på Ferie for Alle
Under Ferie for Alle i Herning kan man komme tættere på Den Dominikanske Republik. Deres stand er en del af det såkaldte Caribian Corner i Hal G, hvor de står på stand 5840.

Om den Dominikanske Republik
Christopher Columbus var den første turist, der lagde vejen forbi den Dominikanske Republik tilbage i 1492. Siden har mange flere turister været på ferie i landet – blandt andre de fem millioner, der besøgte den Dominikanske Republik i 2014.

Den Dominikanske Republik har mere end 25 golfbaner og er flere gange blevet udnævnt som den bedste golfdestination i Caribien og Latinamerika af Den Internationale Sammenslutning af Golfoperatører. Derudover kan landet også tilbyde luksusressorter, en fantastisk smuk natur, sofistikerede storbyer og charmerende landsbyer fyldt med varme og venlige dominikanere.

Punta Espada GC
Punta Espada GC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.