PopulærtPGA TourXander Schauffele vandt Travelers Championship

Xander Schauffele vandt Travelers Championship

Xander Schauffele vandt Travelers Championship, hvilket var hans sjette sejr på PGA Tour og den anden i år. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Mod slutningen havde Sahith Theegala føringen i -19, men han afsluttede med en dobbeltbogey på sidste hul. Og så var vejen banet for Xander Schauffele, der med en birdie på 18. vandt i -19 foran J.T. Poston og Sahith Theegala i -17.

Amatøren Michael Thorbjornsen imponerede stort med en 4. plads i -15 foran Chesson Hadley i -14.

Tony Finau, Scottie Scheffler og Patrick Cantlay delte 13. pladsen i -10, Rory McIlroy blev nr. 19 i -9 og Matthew Wolff nr. 40 i -6.

Seks PGA Tour sejre og OL guld

Det var 28-årige Xander Schauffeles sjette sejr på PGA Tour, hvor han tidligere har vundet Greenbrier Classic 2017 og sæsonfinalen Tour Championship 2017, WGC – HSBC Champions 2018, Sentry Tournament of Champions 2019 samt holdturneringen Zurich Classic of New Orleans 2022 sammen med  vennen Patrick Cantlay.

Schauffele vandt guld ved OL 2020 i Tokyo (spillet i 2021).

Travelers Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk