AnbefaletSchauffele vandt finalen - Thomas vandt FedExCup'en og 10 mio. $

Schauffele vandt finalen – Thomas vandt FedExCup’en og 10 mio. $

Xander Schauffele vandt PGA Tour sæsonfinalen Tour Championship, mens Justin Thomas vandt FedExCup’en og en bonus på 10 mio. $.

PGA Tour rookien Xander Schauffele var tæt på at misse sit korte birdieputt på sidste hul, som det kan ses i videoen ovenfor, men en runde i -2 var akkurat nok til sejren i -12 foran Justin Thomas i -11. Thomas gik runden i -4, og var meget tæt på at hole sit birdieputt på 18.

Russell Henley og Kevin Kisner delte 3. pladsen i -10 foran Paul Casey på 5. pladsen i -9. Casey førte med to slag foran Kisner og Schauffele inden finalerunden, men han faldt tilbage med en runde i +3 da han lavede dagens eneste birdie på 18. hul.

Brooks Koepka blev nr. 6 i -8, mens Tony Finau, Jordan Spieth og Jon Rahm delte 7. pladsen i -7.

Sergio Garcia og Justin Rose delte 10. pladsen i -6, Dustin Johnson og Jason Day blev nr. 17 i -2, mens Hideki Matsuyama og Rickie Fowler delte 26. pladsen i +6.

Justin Thomas vandt FedExCup’en

Top-30 på FedExCup ranglisten var med i Tour Championship, og alle 30 havde en teoretisk mulighed for også at vinde FedExCup’en.

Med sin andenplads i Tour Championship vandt Justin Thomas FedExCup’en og bonussen på 10 mio. $ foran Jordan Spieth, som får 3 mio. $ i bonus.

23-årige Schauffele, der vandt Greenbrier Classic i juli, fik 1,575 mio. $ for sejren i Tour Championship. Han rykkede 23 pladser frem på FedExCup ranglisten til en 3. plads, som giver en bonus på 2 mio. $.

Alle i top-150 på FedExCup ranglisten får del i den store FedExCup bonus på 35 mio. $ heriblandt også Søren Kjeldsen.

Presidents Cup inden 2017-18 sæsonpremiere i næste uge

Det var sæsonfinalen på PGA Tour, men der er fortsat masser af PGA Tour golf i år.

Fra på torsdag er der Presidents Cup, hvor de bedste fra USA spiller mod resten af verden bortset Europa i en Ryder Cup lignende turnering inden PGA Tourens 2017-18 sæson indledes med Safeway Open i næste uge.

Tour Championship, resultat

FedExCup live-stilling, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk