Den tidligere DP World Tour spiller Søren Hansen og sønnen Casper Haghfelt Hansen vandt Far/Søn rækken ved DM 2 generationer, mens Mads og Elizabeth Lindborg vandt mixed rækken i Møn Golfklub, som var vært.

Den dobbelte DP World Tour vinder Søren Hansen og sønnen Capser blev nr. 2 i 2021. Casper har HCP 4,0 og efter -2 i første runde og +1 i anden runde sluttede de på en delt førsteplads i -1 sammen med Niels Erik Nielsen og Jonathan Nielsen.

I skrivende stund er der fejl på leaderboardet og resultatlisten nedenfor, da der var omspil om sejren, og det vandt Søren og Casper Hansen. På leaderboardet står Nielsen foran Hansen, da de var bedst i anden runde.

Rasmus og Leopold Havsteen blev nr. 3 i +2.

DM 2 generationer – Far/Søn, resultat

.
.

Mixed rækken blev som nævnt vundet af Mads og Elizabeth Lindborg, og det var også i -1 efter runder i -2 og +1. Pernille Jensen og Sebastian Fynboe blev nr. 2 i +8 foran Thomas og Caroline Amalie Engelbredt på en 3. plads i +14.

Mixed, resultat

DM 2 Generationer Mixed rækken 2022 – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.