PopulærtDP World TourThorbjørn i top-10 da Schauffele vandt WGC – HSBC Champions

Thorbjørn i top-10 da Schauffele vandt WGC – HSBC Champions

Xander Schauffele vandt WGC – HSBC Champions, hvor Thorbjørn Olesen blev bedste dansker på en 7. plads. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Thorbjørn gik første runde i +3, men efter -3 og -5 begyndte han finaledagen på en 10. plads i -5. En finalerunde i par var nok til at rykke lidt frem, så han blev nr. 7 i -5.

Lucas Bjerregaard, der havde sin WGC debut, sluttede blandt de sidste i feltet som nr. 69 i +16 efter en runde i +2.

Schauffele vandt efter omspil mod Finau

Inden finalerunden førte Tony Finau i -13 foran Patrick Reed, Xander Schauffele og den forsvarende mester Justin Rose i -10. Rose førte ellers med to slag inden de sidste 2 huller af tredje runde, men faldt tilbage med en dobbeltbogey på 17. og en bogey på 18. hul, mens Finau afsluttede med tre birdies i træk.

Blo 13 spillere brød par i finalerunden, hvor Xander Schauffele var bedste med en runde i -4, så han sluttede i -14 sammen med Tony Finau. De to skulle i omspil på 18. hul, hvor Xander Schauffele vandt med en birdie.

Justin Rose blev nr. 3 i -10, mens Kiradech Aphibarnrat og Andrew Putnam delte 4. pladsen i -8. Keegan Bradley blev nr. 6 i -7, mens Thorbjørn Olesen delte 7. pladsen i -5 med Patrick Cantlay, Patrick Reed og Tommy Fleetwood.

Brooks Koepka blev nr. 16 i -2, Dustin Johnson nr. 30 i +3, Francesco Molinari nr. 43 i +7 og Rory McIlroy nr. 54 i +10.

Schauffeles tredje PGA Tur sejr

Det er 25-årige Xanders Schauffeles tredje PGA Tour sejr efter sejre i Greenbrier Classic 2017 og sæsonfinalen Tour Championship 2017. Det var hans første sejr på Europa Touren, hvor han er Affilate medlem i år.

Xanders Schauffele er måske endnu ikke et af de største navne i golfsporten, men inden WGC-sejren var han dog nr. 19 på verdensranglisten. Han har haft tre top-10 placeringer i syv spillede majors med en 5. plads i US Open 2017, en 6. plads i US Open 2018 og en 2. plads i The Open 2018.

WGC – HSBC Champions, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk