Xander Schauffele & Patrick Cantlay vandt Zurich Classic

Xander Schauffele & Patrick Cantlay vandt holdturneringen Zurich Classic of New Orleans på PGA Tour. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Der blev spillet four-ball i 1. og 3. runde, mens man spillede foursomes i 2. og 4. runde.

Inden finalerunden førte Schauffele & Cantlay i -29 foran Garrick Higgo og Branden Grace i -24.

Med den solide føring gik Xander Schauffele & Patrick Cantlay finalerunden i par, hvilket var nok til at vinde i -29 foran Sam Burns og Billy Horschel i -27. Doc Redman og Sam Ryder delte 3. pladsen i -24.

Verdensetteren Scottie Scheffler og Ryan Palmer blev delt nr. 18 i -18, de forsvarende mestre Cameron Smith & Marc Leishman blev nr. 21 i -17 mens Collin Morikawa & Viktor Hovland sluttede som nr. 29 i -16.

.
.
Den ældste der klarer cuttet på PGA Tour

39-årige Bill Hass og hans 68-årige far Jay Haas blev nr. 36 i 12. Jay Haas er den ældste nogensinde, som klarer cuttet i en PGA Tour turnering.

Tæller som officiel PGA Tour sejr for begge

For dem begge tæller det som en officiel sejr på PGA Tour, så 28-årige Xander Schauffele er nu oppe på fem sejre, mens 30-årige Patrick Cantlay har syv sejre.

De fik 1,494 mio. $ hver samt 400 FedExCup point for sejren. Som en holdturnering blev der ikke spillet om point til verdensranglisten.

Zurich Classic of New Orleans, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.