PopulærtPGA TourXander Schauffele vandt Sentry Tournament of Champions

Xander Schauffele vandt Sentry Tournament of Champions

Xander Schauffele vandt Sentry Tournament of Champions efter en tangering af banerekorden i finalerunden. Det var årets første på PGA Tour, men den niende tællende turnering i 2018-19 sæsonen. Se højdepunkter fra finalerunden ovenfor.

Kun PGA Tour turneringsvindere fra 2018 var kvalificeret til turneringen, hvor 33 af de 37 vindere var med, da Kevin Na trak sig kort inden starten med en brækket finger på højre hånd.

Schauffele vandt efter -11 i finalerunden

Inden finalerunden førte Gary Woodland i -17 foran Rory McIlroy i -14 og Xander Schauffele i -12.

Schauffele begyndte dagen med en bogey på 1. hul, men var -5 efter for-ni, da han lavede fire birdies og holede et chip for eagle på 9. hul. På 12. hul holede han andetslaget fra knap 100 meter for eagle, og med yderligere fire birdies var han rundt i 62 slag. Runden i -11 var en tangering af banerekorden på Plantation Course, og han sluttede i -23.

Gary Woodland spillede en ganske fin finalerunde i -5, men han var ét slag fra omspil, da han missede sit birdieputt fra 3 meter på 18. hul og sluttede i -22.

Justin Thomas blev nr. 3 i -18 efter en runde i -8, mens den forsvarende mester Dustin Johnson delte 4. pladsen i -15 med Marc Leishman og Rory McIlroy.

McIlroy spillede i førerbolden med Gary Woodland, men skuffede med en runde i -1. Endnu engang var McIlroy god fra tee til green, men han var ganske enkelt ikke god nok med putteren.

Woodland med nyt udstyr og i sorg

Det var syvende gang, at Gary Woodland førte en PGA Tour turnering efter 54 huller, men ingen af de syv gange har han formået at vinde. 34-årige Woodland har vundet tre PGA Tour turneringer og senest Waste Management Phoenix Open 2018.

Gary Woodland har netop indgået en ny sponsoraftale med Wilson, så han havde nyt udstyr i bag’en. Sent fredag modtog han også en trist besked, da hans bedstemor døde.

Koepka mistede førstepladsen på verdensranglisten

Brooks Koepka skulle mindst have en to-delt 8. plads for at bevare sin førsteplads på verdensranglisten.

Koepka sluttede langt tilbage på en 24. plads i -4, så uden at spille er Justin Rose tilbage som nr. 1 på verdensranglisten.

Schauffeles fjerde PGA Tour sejr

Det var 25-årige Xander Schauffeles fjerde sejr på PGA Tour, hvor han tidligere har vundet Greenbrier Classic 2017 og sæsonfinalen Tour Championship 2017 samt WGC – HSBC Champions 2018.

Sentry Tournament of Champions, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk