PopulærtPGA TourRookien Xander Schauffele vandt Greenbrier Classic

Rookien Xander Schauffele vandt Greenbrier Classic

Xander Schauffele vandt The Greenbrier Classic så den 23-årige rookie, der blev nr. 5 i US Open, har kvalificeret sig til The Open.

Med en finalerunde i -3 vandt Schauffele i -14 foran Robert Streb, mens Jamie Lovemark og Sebastian Munoz delte 3. pladsen i -12.

Phil Mickelson gik én af dagens bedste runder i -6, så han og Patrick Reed blev delt nr. 20 i -6 og Bubba Watson nr. 70 i +3.

Davis Love III faldt tilbage til en 29. plads

Undervejs blev der fokuseret en del på at Davis Love III kunne blive den hidtil ældste vinder på PGA Tour. 53-årige Love III begyndte dagen fire slag fra førstepladsen, men efter en runde i +5 faldt han tilbage til en 29. plads.

Schauffele blev nr. 5 i US Open

23-årige Xander Schauffele er rookie på PGA Tour. Sidste år blev han nr. 26 på Web.com Tour i den regulære sæson, hvor han var mindre end 100 $ fra top-25, som fik et PGA Tour kort. Siden fik Schauffele PGA Tour kortet via Web.com Tour Finals.

Xander Schauffele gjorde for alvor opmærksom på sig selv i US Open for knap en måned siden, da han blev nr. 5 i det der var hans første major. Nu har han også kvalificeret sig til The Open.

The Greenbrier Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk