LIV Golf har offentliggjort de sidste tre spillere, som fuldender feltet i denne uges LIV Golf Portland.

Der har været rygter om at amerikanske Matthew Wolff og nyprofessionelle Eugenio Chacarra fra Spanien, der indtil nu er nr. 2 på amatørernes verdensrangliste, ville spille i Portland og det gør de sammen med mexicanske Carlos Ortiz.

Søndag blev Matthew Wolff nr. 40 i Travelers Championship. Selvom han “kun” er nr. 77 på verdensranglisten, så er det et hårdt slag for PGA Tour, at han nu skifter til LIV Golf. Han har været fremme som nr. 12 i verden.

Nu 23-årige Matthew Wolff vandt 3M Open 2019 i sin blot tredje turnering som professionel. Han er kendt for sit særprægede sving, og er et kæmpe talent. Han har dog kæmpet på og udenfor banen de seneste år og talt åbent om mentale udfordringer. Med sit talent og potentiale er han spået en stor karriere, så at han har valgt LIV Golf er endnu en torn i øjet på PGA Tour.

Eugenio Chacarra debuterer som professionel

22-årige Eugenio Chacarra er som nævnt nr. 2 på amatørernes verdensrangliste, men bliver nu professionel og LIV Golf Portland bliver hans første som professionel.

.
.

31-årige Carlos Ortiz er nr. 119 på verdensranglisten, og har vundet en enkelt gang på PGA Tour med sejr i Vivint Houston Open 2020. Han har været i top-100 på verdensranglisten gennem 80 uger med en 44. plads som det hidtil bedste.

Turneringen sendes direkte på V Sport Golf & Viaplay Total torsdag, fredag og lørdag. Man kan også streame det gratis på livgolf.com, YouTube og Facebook.

Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Carlos Ortiz – Foto: golfsupport.nl

 

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.