AnbefaletTiger og sønnen Charlie spiller PNC Championship for tredje år i træk

Tiger og sønnen Charlie spiller PNC Championship for tredje år i træk

For tredje år i træk er Tiger Woods og hans nu 13-årige søn Charlie med, når generationsturneringen PNC Championship spilles i midten af december.

PNC Championship spilles lørdag den 17. og søndag den 18. december på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando, Florida. At Tiger er med skrev han fredag på Twitter, som det kan ses nederst i denne artikel, samtidig med at turneringen udsendte en pressemeddelelse.

Justin Thomas, Jordan Spieth, Nelly Korda, Gary Player, Bernhard Langer, Lee Trevino og Annika Sörenstam er også blandt de 20 pro-er, der spiller med et familiemedlem.

Tiger og sønnen Charlie har også deltaget i den ikke-tællende holdturnering de seneste to år. De blev nr. 2 i 2021 da John Daly og sønnen John Daly II vandt med to slag foran Tiger og Charlie Woods, mens de blev nr. 7 i 2020, da Justin Thomas og hans far Mike vandt.

John Daly II og John Daly efter sejren i PNC Championship 2021 – Foto: PNC Championship/IMG
Tiger har kun spillet tre turneringer (majors) i år

PNC Championship var den eneste turneringer Tiger spillede i 2021, efter han kørte galt den 23. februar 2021. Efter det alvorlige solouheld gennemgik Tiger en længere operation i nedre højre ben og ankel. Der var flere åbne brud, som blev stabiliseret med stænger og skruer, og i foråret var han endda ved at komme sig ovenpå sin femte rygoperation.

Tiger har kun spillet tre turneringer i år med en 47. plads i Masters, han trak sig efter tredje runde af US PGA Championship, mens han missede cuttet i The Open.

Han gør comeback i næste uge, hvor han fra den 1. – 4. december er med i den stjernebesatte Hero World Challenge på Albany, Bahamas, hvor Tiger også er vært.

Generationsturnering for major vindere

Adgangskravet til PNC Championship, der tidligere hed Father-Son Challenge, er at man har vundet en major eller Players Championship. Det er en holdturnering, hvor de 20 kvalificerede spiller med med f.eks. en søn, datter, barnebarn eller forælder.

Det er selvfølgelig op til den enkelte, om man vil deltage, og traditionelt har næsten alle kvalificerede deltagere været over 50 år, men det har ændret sig de seneste år. Og ventelisten er angiveligt lang for at komme med.

Charlie og Tiger Woods under PNC Championship 2021 – Foto: PNC Championship/IMG

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

Se højdepunkter fra Hero Dubai Desert Classic 2023

I videoen ovenfor er der 14 minutters højdepunkter fra Rolex Series turneringen Hero Dubai Desert Classic 2023, som blev vundet af Rory McIlroy. Thorbjørn...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk