PopulærtLadies European TourSydkoreansk dominans på LET i Kina

Sydkoreansk dominans på LET i Kina

De sydkoreanske deltagere dominerede endnu engang World Ladies Championship i Kina, som blev vundet af Jung Min Lee. Det var tredje år i træk, at en spiller fra Sydkorea vandt turneringen.

Alle fra top-5 og ni fra top-12 var fra Sydkorea. For første gang blev turneringen arrangeret i samarbejde med den sydkoreanske KLPGA tour, så der var flere sydkoreanere i feltet i år.

Emily K Pedersen – Foto: Ladies European Tour / Tristan Jones

Emily blev nr. 33
Emily Kristine Pedersen var eneste dansker, som klarede cuttet i den individuelle turnering. Efter en finalerunde i -3 sluttede hun som nr. 33 i +2.

Nicole Broch Larsen spillede også med i finalerunderne, da Danmark klarede cuttet i holdkonkurrencen. Her blev Danmark nr. 7 i +16.

Sydkorea med Hung Min Lee og Jin Young Ko vandt en suveræn sejr i -12 foran Frankrig i +3. Fire ud af fem gange har Sydkorea vundet holdturneringen, mens Kina vandt den første udgave i 2012.

Jin Young Ko og Hung Min Lee efter sejren i World Ladies Championship - Foto: Ladies European Tour
Jin Young Ko og Hung Min Lee efter sejren i World Ladies Championship – Foto: Ladies European Tour

Min Lee vandt efter flot finalerunde
Jung Min Lee begyndte runden som nr. 10, men hun vandt med dagens bedste runde i -6 efter otte birdies og to bogeys.

Hun vandt i -9 foran Seung Hyun Lee, Han Sol Ji og Bo Kyung Kim i -8, mens Ji Hyun Oh blev nr. 7 i -7.

Saraporn Chamchoi fra Thailand og Yu Liu fra Kina delte 6. pladsen i -6, mens Becky Morgan fra Wales blev delt nr. 9 i -3. Det var de eneste tre i top-12, som ikke kommer fra Sydkorea.

World Ladies Championship, resultat

World Ladies Championship – hold, resultat

Tre turneringer på Mission Hills
World Ladies Championship blev spillet på Mission Hills Resort Dongguan, Olazabal Course. Der var tre turneringer i turneringen.

Den primære var en individuel turnering som alle andre, men der blev også spillet en landsholdsturnering for to-mandshold. De fire amatører i feltet spillede også deres egen turnering.

Landsholdene var udtaget på baggrund af placering på verdensranglisten. Her var Nicole Broch Larsen bedst som nr. 65 foran Nanna Koerstz Madsen, der var nr. 109 i sidste uge.

Emily Kristine Pedersen var tredje bedste dansker som nr. 111, men da holdene blev udtaget var Emily foran Nanna, hvorfor Emily repræsenterer Danmark sammen med Nicole.

Præmiesum på $ 800.000
Top-60 og lige klarede cuttet i den individuelle turnering. Top-10 i holdkonkurrencen klarer også cuttet, så en spiller som Nicole der missede cuttet i den individuelle turnering spillede også med i weekenden.

Præmiesummen var på $ 800.000, heraf $ 700.000 i den individuelle turnering og $ 100.000 i holdturneringen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se en række forrygende slag fra sponsortelte på PGA Tour

PGA Tour har samlet nogle af de bedste slag fra sponsortelte under turneringer. Indimellem slår spillerne så skæve slag, at deres bold ligger i sponsortelte,...