KlubnytMaratongolf og røde klovnenæser i Køge

Maratongolf og røde klovnenæser i Køge

Den 7. maj står solen op kl. 05.16 og her starter Køge Golf klub sin første maratongolf for ungdomsspillere til fordel for Danske Hospitalsklovne. Her skal de konkurrere på udholdenhed til glæde og gavn for andre børn og unge.

Af: Tina Skovbjerg Madsen & Malene Bonavent

Køge Golf Klubs Ungdomsafdeling
Ungdomsafdelingen i Køge forsøger hele tiden at finde nye og sjove arrangementer, der kan ryste vores spillere sammen – elite som begyndere – ung som yngre – dreng som pige – som fx vores populære sommerlejr, natgolf og julegolf.

Da snakken gik på en ny og anderledes matchform, fandt vi på maratongolf, hvor tanken er at spille fra solopgang til solnedgang. Hensigten er at sætte fokus på golfsporten for juniorer samt støtte et godt formål. Dette gøres ved at skaffe sponsorer, som giver et beløb pr. hul, der bliver spillet i løbet af de ca. 15 aktive timer. Overskuddet (genereret af sponsorater) fra arrangementet gives videre til Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne
At valget faldt på Hospitalsklovnene var indlysende. Alle disse børn og unge der på den ene eller anden måde er nødt til at opholde sig på et hospital og ikke kan benytte de fritidsaktiviteter raske børn kan – vil vi gerne være med til at sætte fokus på og bidrage til

7. maj 2016 går det løs
Køge Golf Klub er heldig at have en stor ungdomsafdeling – med i alt 81 unge mellem 5-18 år og en god blanding af både piger og drenge – og der er altid plads til flere! Den 7. maj forventer vi, at mange dukker op for at spille, se på og bakke op om og heppe på vores juniorer, så de får spillet så mange huller som muligt. Alle er velkomne – forældre, venner, golfinteresserede og sponsorer. På dagen vil der være mulighed for at købe diverse produkter fra Danske Hospitalsklovne fx armbånd, malebøger, T-shirts, klovne Hoptimister og de populære røde klovnenæser mm. Salget går også her til det gode formål.

Vi forventer ca. 30 juniorer på banen det meste af dagen. I vores store kælderlokale kan spillerne lade op imellem hullerne, få lidt massage, noget at spise og drikke og hvis nødvendigt tage sig en lille power nap på luftmadrasser.

Sponsorater søges
Vi håber, der er rigtigt mange sponsorer – lokale som regionale og landsdækkende – der vil bakke op om dette fantastiske arrangement. På nuværende tidspunkt har Dansk Bank Køge, Tamaris Danmark og Tamaris Køge samt Adena IT allerede meldt sig som sponsorer.

Der er to muligheder for at være en del af vores maratongolf:

  • Donér fx 2, 5 eller 10 kr. pr spillet hul
  • Bidrag med et fast beløb.

Vil du være med til at støtte Danske Hospitalsklovne og Køge Golf Klubs juniorer, så kan vores formand Thomas Radtleff kontaktes på telefon 30351555 eller på thomas@radtleff.dk.
Vær med fra starten og få mest mulig omtale for dit sponsorat. Vi sørger for løbende reklame og markedsføring af arrangementet.

Vi håber at se så mange som muligt den 7. maj 2016 på Køges flotte golfbane til en dag med masser af røde klovnenæser og højt humør.

Køge Golfklubs hjemmeside kan ses på www.kogegolf.dk

DanskeHospitalsklovne_500x184Om Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. Vi arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse.

Som klovneforening er vores fornemmeste opgave at sprede glæde blandt børn på de danske hospitaler. Vi bruger humor, fantasi og nærvær i arbejdet med at styrke barnets selvværd, til at håndtere sin egen situation, hvilket i sidste ende gør barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt.

www.danskehospitalsklovne.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk