23-årige Norman Xiong vandt Wichita Open Benefitting KU Wichita Pediatrics på Korn Ferry Tour, hvor han kom med via mandags-kvalifikationen, da han ikke havde en kategori på den amerikanske udviklingstour. I 2018 var Norman Xiong én af verdens bedste amatører, men sejren var hans første større sejr som professionel.

Med en finalerunde i -7 vandt Norman Xiong i -26 foran Kevin Boy i -21 og Kevin Yu i -20.

Piercesson Coody og Tyson Alexander delte 4. pladsen i -19.

Bedste college spiller i 2018

23-årige Norman Xiong er født på øen Guam i det vestlige Stillehav, som er et amerikansk territorium.

.
.

I 2017 spillede han både Palmer Cup og Walker Cup med bl.a. Scottie Scheffler, Collin Morikawa, Will Zalatoris og Sam Burns og I 2018 blev han tildelt den største hæder til collegespillere. Han vandt både Haskins Award og Jack Nicklaus Award valgt af alle college trænere efter Jon Rahm i 2016 og Sam Burns i 2017.

Han blev professionel i 2018 og kvalificerede sig til Korn Ferry Tour 2019 via Tourskolen, men mistede kortet igen. Han spillede sin  blot anden Korn Ferry Tour turnering i år, og den 24. i karrieren.

Med sejren får han nu et Korn Ferry Tour, og selvom han har haft det lidt svært i sine første år som professionel, så kan han meget vel være en spiller vi ser på PGA Tour. Se seneste to år havde han blot spillet otte tællende turnering til verdensranglisten, og det uden at optjene point.

Wichita Open Benefitting KU Wichita Pediatrics, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.