PopulærtDP World TourStarttider i Paul Lawrie Match Play, torsdag

Starttider i Paul Lawrie Match Play, torsdag

Der er to Europa Tour turneringer i denne uge med Saltire Energy Paul Lawrie Match Play og Fiji International.

Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen er blandt de 64 deltagere i hulspilsturneringen på Golf Resort Bad Griesbach i Tyskland, mens der ikke er dansk deltagelse på Fiji.

Kun vinderne går videre i Paul Lawrie Match Play

I Saltire Energy Paul Lawrie Match Play er det kun vinderne som går videre til næste runde. Der spilles om en præmiesum på 1 mio. €, og alle der vinder i første runde får del i præmiesummen. Der er 171.000 € til vinderen, mens de 16 der bliver slået ud i anden runde får 16.000 €.

Ugens program for Paul Lawrie Match Play er som følger:

Torsdag – 1. runde
Fredag – 2. runde
Lørdag – 3. runde & kvartfinaler
Søndag – Semifinaler & Finale samt match om 3./4. pladsen

Anthony Wall er forsvarende mester i  Paul Lawrie Match Play, da han vandt finalen over Alex Noren sidste år, mens Brandt Snedeker vandt på Fiji.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra begge turneringer. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Nedenfor ses udvalgte starttider for første runde – der er ingen tidsforskel.