PopulærtPGA TourSebastian Cappelen spiller med i PGA TOUR-premiere på Bermuda

Sebastian Cappelen spiller med i PGA TOUR-premiere på Bermuda

I sidste uge afholdt Japan sin første officielle PGA TOUR-turnering. I denne uge er det så Bermuda, der lægger golfbane til PGA TOUR, når Bermuda Championship spilles på Port Royal Golf Course på den caribiske ø.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Bermuda Championship er en ny turnering på PGA TOUR, og den caribiske ø skal for første gang være vært for en officiel PGA TOUR-turnering. Turneringen spilles over for WGC HSBC Champions, så det er især en chance for spillerne, der er kommet op fra Korn Ferry Tour.

En af dem er danske Sebastian Cappelen. Cappelen har spillet fire af sæsonens første turneringer, og har klaret cuttet i tre af dem, men desværre har han endnu ikke sluttet højt nok til at så samle mange FedEx Cup point sammen. Denne uge er derfor en ny, god chance for danskeren for at få en god placering på PGA TOUR.

Cappelen har selskab af den førende spiller i FedEx Cup, Lanto Griffin, der vandt Houston Open for tre uger siden. Desuden er PGA TOUR Rookie of the Year fra 2018 Aaron Wise til start samt et par tidligere Majorvindere Davis Love III, Trevor Immelman og Mike Weir.

Det er altså en god blanding af gamle kendinger og nye spændende navne, der mødes i Caribien på eksotiske Bermuda.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Bermuda Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

– Torsdag den 31.10.: 17.30 – 21.30
– Fredag den 1.11.: 17.30 – 21.30
– Lørdag den 2.11.: 18.30 – 22.30 (Kun på GOLFTV)
– Søndag den 27.10.: 18.30 – 22.30 (Kun på GOLFTV)

Morten Buckhøj og Andreas Hartø kommenterer.

Slutspil på PGA TOUR Champions

Charles Schwab Cup Playoffs er nået til den anden af de tre finale turneringer, og 54 spillere er kvalificeret til Invesco QQQ Championship i Arizona. Bernhard Langer vandt Charles Schwab Cup for fjerde gang i 2018, men i år skal han levere noget ekstraordinært i de to sidste turneringer, hvis han skal vinde den samlede rangliste endnu engang. Langer er nummer fire på ranglisten, hvor Scott McCarron fører.

GOLFTV viser direkte fra alle tre runder fra fredag til søndag 21.30 – 01.00.

Kvinder: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open på LET, , hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 16. Det var samtidig sæsonfinalen på den sydafrikanske...

Thomas Bjørn i top-20 da Stephen Ames vandt på sin 60 års fødselsdag

Den forsvarende mester Stephen Ames vandt Mitsubishi Electric Classic på sin 60 års fødselsdag, og har nu vundet to sejre i år. Se højdepunkter...