Se McIlroy, Spieth, Hatton, Stenson m.fl. få evalueret sæsonen

Europa Touren, som nu hedder DP World Tour, er kendt og anerkendt for deres humoristiske videoer, og nu er der kommet endnu en i samarbejde med PGA Tour.

I ‘The Performance Review’ udspørges spillere som Rory McIlroy, Collin Morikawa, Justin Rose, Henrik Stenson, Justin Thomas, Jordan Spieth og Tyrrel Hatton bl.a. om sæsonen der er gået.

Var McIlroys sejre i Wells Fargo Championship og CJ Cup f.eks. store nok sejre, spørges der om mens en kasse Kleenex sættes frem. McIlroy ville utvivlsomt også gerne have vundet større turneringer, men han vandt dog to gange og er nu oppe på 20 PGA Tour sejre.

Ikke alle spørgsmål er lige bekvemme, og selvom McIlroy ikke ligefrem ser ud til at nyde det, så er det for sjov med skuespilleren John C. McGinley som udspørgeren. Han er måske mest kendt for sine roller i serien Scrubs og Platoon, men mange kender husker ham nok også fra film som The Rock, Wall Street og Point Break.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.