Se drone video over Emirates Golf Club i Dubai

Ovenfor kan man se eller gense den flotte drone video fra Emirates Golf Club, som i denne uge er vært for Omega Dubai Desert Classic. Den blev lavet af Europa Touren i 2018.

Udover banen kan man også se de mange højhuse i horisonten. Dubai Desert Classic spilles for 32. gang i år, og der er sket en en eksplosiv udvikling i Dubai, hvor banen i sin tid blev anlagt i en gold ørken, som nu er den del af storbyen Dubai.

Den første græs-golfbane i Mellemøsten

Emirates GC, Majlis Course, blev åbnet i 1988 som den første græs-golfbane i Mellemøsten. Den første udgave af Dubai Desert Classic blev spillet i 1989 og er blevet spillet hvert år siden bortset fra i 1991. I år 1999 og 2000 var Dubai Creek Golf and Yacht Club vært, men ellers er turneringen alle år blevet spillet på Emirates.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

.
.
Driving rangen på Emirates GC op til Omega Dubai Desert Classic 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.