PopulærtDP World TourRahm og DeChambeau kommer ikke til OL efter positive COVID-19 prøver

Rahm og DeChambeau kommer ikke til OL efter positive COVID-19 prøver

Jon Rahm og Bryson DeChambeau kommer ikke med i den kommende uges OL turnering, da de begge er testet positive for COVID-19 inden deres afrejse til Japan.

Opdateret: I første omgang havde den spanske olympiske komitee meddelt, at man med den korte tid til OL fravalgte at udtage en erstatning for verdensetteren Rahm. Pladsen skulle derfor gå tilbage til det internationale golfforbund, IGF, men det blev ændret, så Jorge Campillo erstatter Rahm og repræsenterer Spanien sammen med Adri Arnaus.

Cantlay og Koepka vil ikke – Reed kommer alligevel til OL

Med Bryson DeChambeau ude kan USA få en anden top-15 spiller med til OL. De første reserver var Patrick Cantlay og Brooks Koepka, som begge har takket nej, så pladsen er gået til Patrick Reed, som var nr. 9 på verdensranglisten da kvalifikationen sluttede.

Reed skal nu testes flere gange med mellemrum, så han planlægger at rejse tirsdag og lande onsdag uden mulighed for at prøvespille banen inden turneringen begynder på torsdag.

Herrernes OL turnering spilles fra den 29. juli til 1. august, mens damerne spiller fra den 4. – 7. august på Kasumigaseki Country Club.

Rahm blev også testet positiv i juni

For Jon Rahm er det hans anden positive test, da han i juni måtte trække sig ud af Memorial Tournament, som han ellers førte med seks slag inden finalerunden. Dengang vandt Patrick Cantlay.

Efter den positive test under Memorial Tournament sagde Jon Rahm, at han var blevet vaccineret, men at det var mindre end 14 dage siden. Vi kan derfor gå ud fra, at han nu er færdigvaccineret.

Patrick Reed – Foto: golfsupport.nl

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...