AmatørelitePræstekilde Møn Open – Vordingborg Kommune sluttede som en rigtig gyser

Præstekilde Møn Open – Vordingborg Kommune sluttede som en rigtig gyser

Hvis vi tager Junior drengene først så vandt Alexander Frances turneringen 9 under par, men først efter en ren gyser hvor føringen skiftedes og et put der manglede nogle få centimeter afgjorde om der skulle omspil eller ej.

Christoffer Bring endte som taberen i spillet med et put som manglede få centimeter fra et omspil, dette gjorde at sidste års vinder sluttede som nr. 5. Morten Toft Hansen sneg sig ganske stille ind i toppen meden 66 i huset (tangering af banerecord), hans lørdag var dog et handicap, og i sidste ende endte det med en 2 plads. Stabiliteten viste sig endnu engang at holde og Alexander Frances vandt til d lokale tilskueres tilfredshed.

Præstekilde Møn Open – Vordingborg Kommune, drenge – resultat

Juniorpigerne ville dog ikke stå tilbage med hensyn til spænding, efter at Marie -Louise Tommerup havde ført det meste af turneringen endte det med at turneringens favorit Line Toft Hansen og Marie-Louise Tommerup sluttede lige og der skulle omspil til for at afgøre hvem der løb med sejren. Den rutinerede Line Toft Hansen tog sejren efter første omspilshul.

Præstekilde Møn Open – Vordingborg Kommune, piger – resultat

Turneringen var igen i år en succes, det er med stor glæde at vi i Møn Golfklub igen i år, kunne præsentere dette flotte felt af fremragende unge golfspillere. Tak til alle sponsorer som gjorde dette mulig. Og ikke mindst tak til alle de frivillige hjælpere, hvilket gør det muligt, at afvikle turneringen uden problemer.

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...