KlubnytNu åbner Tee15 - HimmerLands nye eksklusive villa

Nu åbner Tee15 – HimmerLands nye eksklusive villa

Mandag den 5. juni kl. 13.00 – 14.30 åbner HimmerLands nye eksklusive villa Tee15.

Tee15 er oplagt til bestyrelser, ledermøder, private eller større grupper, hvor der er behov for private eksklusive rammer.

Villaen ligger med udsigt til golfbaner og Sjørup Sø. Udover naturlige omgivelser kan man også se frem til privat sauna med udendørs brusere samt eget køkken og stort lounge- og mødeområde. Villaen rummer 6 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse.

Navnet Tee15 er valgt på grund af villaens placering tæt på teestedet til hul 15 på HimmerLands New Course golfbane.

Fakta om Tee15:
  • 6 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse
  • Åbent og rummeligt køkken
  • Lounge- samt mødeområder
  • Fantastisk beliggenhed
  • Privat sauna med udendørs brusere
 Program for åbningen:
  • 13.00 Velkomst & bobler
  • 13.05 Den røde snor klippes – CEO i HimmerLand Mette Ravn
  • 13.15 Let anretning med en kold forfriskning
  • 14.30 Tak for i dag
Historie om HimmerLand:

Da Lars Larsen i 2007 overtog aktiverne i HimmerLand, gik resortet hurtigt fra en golfbane i Gatten til et resort med fokus på golf og spa. Siden har resortet kun udviklet sig yderligere, og i 2014 kunne man første gang byde velkommen til den internationale golfturnering Made in Denmark, som sidenhen skiftede navn til Made in HimmerLand.

I 2020 blev planerne for HimmerLands udvidelse, som skulle matche resortets ambition om at blive et helhjertet resort med internationalt fokus, for alvor sat i gang. HimmerLand skulle være mere end golf og spa, hvorfor Lars Larsen Group valgte at investere yderligere i resortet og tilføre både padelbaner, tennis, fodboldbane og en multihal.

I dag ejes HimmerLand af Lars Larsen Group.

Grafik af Tee15 i HimmerLand – PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk